+ 31 72 515 70 64 info@joss.nl

Werken bij Joss?

Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker Binnendienst

In het kort

Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële drive om ondersteuning te bieden bij de verkoop of inkoop van technische materialen of grondstoffen? Ben je op zoek naar een team waarin ondernemerschap en dragen van verantwoordelijkheden worden gewaardeerd? En heb je daarin het klantbelang altijd hoog op de agenda staan? Dan is deze positie bij Joss Elastomers & Chemicals echt iets voor jou!

Functie

In deze zelfstandige functie ben je in de breedte ondersteunend en adviserend werkzaam voor jouw commerciële collega’s binnen het wereldwijde netwerk van klanten en toeleveranciers. Je bent dagelijks actief in het voorbereiden en tot stand brengen van commerciële afspraken met leveranciers en klanten en help je om de organisatorische zaken omtrent de commerciële afdeling te managen.

Vanuit jouw centrale rol binnen het team heb je overzicht in de nieuwe en lopende afspraken en borg je die in de systemen. Je onderhoudt contacten met jouw directe collega’s, buitenkantoren en klanten. Je signaleert nieuwe mogelijkheden en help je om  plannen operationeel te vertalen naar uitbreiding van de portefeuille. Hierbij ontwikkel je kennis van de markten en ben je op termijn in staat door te groeien naar meer verantwoordelijkheden binnen de commerciële afdeling.

Binnen het team in Alkmaar word je hierbij ondersteunt door je collega’s binnen de Commerciële afdeling, Logistiek en Finance. Naast het managen van je eigen werkzaamheden, support je de werkzaamheden van jou naaste collega’s in Alkmaar en die in Europa en daarbuiten gestationeerd zijn.

Binnen het kleine team van de organisatie werk je onderling ook samen aan het verder uitbouwen van de aanwezige productgroepen. Het uitgangspunt is daarbij vaak de toegevoegde waarde die producten en diensten voor de klanten hebben. Uiteraard kunnen klanten daarbij ook vertrouwen op de technische kennis van (het netwerk van) Joss. Door de centrale positie die je hebt in deze functie, draag je zo ook actief bij aan de groeistrategie van de organisatie en rapporteer je aan de Commercieel Directeur.

Profiel

 • Beschikt over een ruim MBO werk- en denkniveau;
 • Ondernemende teamspeler met goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
 • Werkervaring in de ver- of inkoop van is een voordeel ;
 • Goede beheersing van ieder geval de Engelse en Nederlandse taal;
 • Zelfsturend met een analytische en servicegerichte instelling;
 • Kennis van gangbare Microsoft office pakketten
 • Leeftijd tussen de 20-35 jaar 

Aanbod

 • Centrale en ondernemende positie binnen een ambitieuze, groeiende organisatie;
 • Ondersteuning bij verkoop van innovatieve, toegevoegde waarde producten;
 • Goede overall pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Fulltime of parttime is bespreekbaar.

Bedrijf

Joss Elastomers & Chemicals B.V. (www.joss.nl), is al meer dan 40 jaar een succesvolle internationale handels- en distributieonderneming met een uitgebreid netwerk. Internationaal bedienen we vanuit diverse verkooppunten dagelijks klanten in meer dan 40 landen. De aan rubber gerelateerde materialen en diensten worden door klanten gebruikt in diverse toepassingen Vanuit het hoofdkantoor in Alkmaar worden verschillende industriële segmenten zoals Paving & Roofing, Compounding, Adhesives en Packaging bewerkt. De organisatie loopt daarbij voorop in hun brede klantgerichte aanpak. De specialistische technische materialen en grondstoffen betrekt Joss wereldwijd bij vooraanstaande producenten. We verzorgen daarbij de inkoop, logistiek, financiering en de verkoop van producten. Leverbetrouwbaarheid, productkwaliteit en klantgerichte (technische) ondersteuning zijn voor Joss daarin belangrijk elementen van de dienstverlening. Als distributeur stellen we onze partners in staat een leidende marktpositie in te nemen en te behouden. Joss Elastomers & Chemicals heeft een ondernemende, informele cultuur die gericht is op samenwerken en het nemen van eigen verantwoording.

Contactpersoon

Naam: Bart ten Klei. E-mail: btenklei@joss.nl